M

Krzysztof Maćkowiak Przygotowanie warstwy siewnej i siew 2/2002
mgr inż. Magdalena Maćkowiak wszystkie publikacje autora  
dr inż. Leszek Majchrzak wszystkie publikacje autora  
Krzysztof Majda wszystkie publikacje autora  
Artur Majewski wszystkie publikacje autora  
dr inż. Jan Malec wszystkie publikacje autora  
prof. dr hab. Stefan Malepszy Fakty i mity o GMO 2/2010
Andrzej Małecki Spotkania przed nowym sezonem.
W okręgu leszczyńskim
2/2019
Bogdan Mardofel wszystkie publikacje autora  
Johann Marihart Przemówienie (fragmenty) 3/2006
dr hab. Ewa Matyjaszczyk wszystkie publikacje autora  
mgr inż. Łukasz Matyka wszystkie publikacje autora  
Bogusław Mazur Pół wieku historii i nowoczesności w Cukrowni Werbkowice 4/2013
Adela Mazurek Święto buraka cukrowego w Opolskim ODRR 4/2013
Zdzisław Mazurek ZPBC przy Cukrowni Strzyżów 2/2013
Jan Mączka WZPBC w Lublinie 2/2009
dr hab. inż. Zygmunt Miatkowski Wybrane problemy uprawy gleby pod burak cukrowy 1/2004
mgr inż. Joanna Micek Precyzyjny System monitoringu i Sygnalizacji infekcji chorobowych w uprawach buraka cukrowego 2/2020
dr inż. Beata Michalska-Klimczak wszystkie publikacje autora  
Władysław Jan Michałek wszystkie publikacje autora  
dr hab. Monika Michel, prof. IOR-PIB Insektycydy neonikotynoidowe  –
dobre, złe czy niezbędne?
4/2019
dr inż. Eugeniusz Mieloch Technologia uprawy buraka cukrowego w rolniczym zakładzie doświadczalnym IUNG Błonie - Topola 4/2000
Elżbieta Mierzejewska Biologiczne zwalczanie pędraków - także na plantacjach buraków cukrowych (współaut.) 2/1999
mgr inż. Jarosław Mikita wszystkie publikacje autora  
prof. dr hab. Jan Mikołajczak wszystkie publikacje autora  
Stanisław Mikołajczyk ZPBC przy Cukrowni Wieluń SA 4/2010
inż.. Tobiasz Mikołajczyk Który system wybrać? (współaut.) 3/2015
dr inż. Natalia Mioduszewska wszystkie publikacje autora  
dr inż. Wojciech Miziniak wszystkie publikacje autora  
Bogdan Modzelewski ZPBC Strzyżow 1/2013
dr hab. Ewa Moliszewska wszystkie publikacje autora  
Wojciech Momot Kontrola prawidłowości oznaczania zawartości cukru
w oparciu o próby porównawcze
4/2021
prof. dr hab. Marek Mrówczyński wszystkie publikacje autora  
Anna Mróz wszystkie publikacje autora  
Marcin Mucha wszystkie publikacje autora  

Biuletyn
informacyjny

  Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zgodnie z polityką prywatności.

Wiesz że ...

Korzystanie ze strony internetowej www.ppbc.com.pl oznacza akceptację warunków zawartych w polityce prywatności. W szczególnosci dotyczy to akceptacji przetwarzania i przechowywania danych osobowych zebranych za pomocą niniejszej Strony a wykorzystywanych w celach marketingowych i handlowych. Na tej stronie internetowej wykorzystywane są pliki cookies zbierane do celów statystycznych, profilowania reklam i wykorzystywane do poprawnego działania serwisu www. Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies można zmienić w ustawieniach przeglądarki - niedokonanie zmian ustawień przeglądarki jest jednoznaczne z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie.

W przypadku braku akceptacji na powyższe (i zawarte w 'Polityce prywatności') zapisy, prosimy o niekorzystanie z tej Strony i natychmiastowe jej opuszczenie.

Przyjąłem do wiadomosci i zgadzam się